Vreven grapt: "Ik vond de scheidsrechter prima"

16 december 2017, 22:11

Over NAC-trainer Stijn Vreven was de afgelopen dagen veel te doen. De trainer kreeg van de aanklager betaald voetbal een schorsing van twee wedstrijden opgelegd, maar ging daar tegen in beroep zodat hij in het duel met sc Heerenveen (1-0 verlies) toch op de bank kon zitten.

NAC verloor in Friesland nadat Pelle van Amersfoort kon scoren na een individuele fout van Mounir El Allouchi. Vreven nam hem weinig kwalijk. "We maken allemaal fouten, ik in de eerste plaats. We doen alles samen. We verliezen samen en we winnen samen", aldus de trainer na afloop in gesprek met FOX Sports. "We hebben een goede wedstrijd gespeeld, maar uiteindelijk gaat het om de knikkers. Natuurlijk is het zuur dat we verliezen door een individuele fout. Zeker in de fase waarin wij nu zitten."

Vreven ging ook nog in op zijn imago wat betreft commentaar leveren op de arbitrage. "Ik vond de scheidsrechter prima, zoals altijd", lacht hij. "Voor de wedstrijd zei ik al dat ik probeer te leren van mijn fouten. Ik denk dat ik op dat gebied vandaag een voldoende heb gescoord."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen