Napoli grijpt koppositie na zege op Torino

16 december 2017, 20:08

Napoli is de nieuwe koploper van de Serie A. De club profiteerde van de eerdere nederlaag van Internazionale tegen Udinese. Op bezoek bij Torino boekte Napoli een overtuigende 1-3 overwinning, waardoor de voorsprong op nummer twee Inter twee punten is.

Napoli wist dat de koppositie op het spel stond en kwam dan ook goed uit de startblokken. Al na vier minuten maakte Kalidou Koulibaly de openingstreffer voor de bezoekers. Zo'n twintig minuten later verdubbelde Piotr Zielinski de score. Het werd voor rust ook nog 0-3. Marek Hamsik scoorde op aangeven van Dries Mertens. Een bijzondere treffer want daarmee evenaart Hamsik Diego Maradona. Door zijn doelpunt komt Hamsik eveneens op 115 doelpunten in dienst van Napoli.

Torino deed nog iets terug via Andrea Belotti na een uur spelen, maar verder dan dat kwam de thuisploeg niet. Omdat ook Napoli niet meer scoorde, bleef het bij 1-3. Door de zege is Napoli na speelronde zeventien de nieuwe koploper met 42 punten. Het verschil met nummer twee Inter bedraagt twee punten. Wint Juventus zondag van Bologna dan zijn ze de nieuwe nummer twee met 41 punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen