Inter moet vrezen voor koppositie na nederlaag

16 december 2017, 17:00

Internazionale moet vrezen dat het de koppositie in de Serie A af moet staan. Zaterdagmiddag verloor de ploeg namelijk met 1-3 van Udinese. Wint Napoli later vandaag van Torino, dan neemt het de koppositie over. Het verschil tussen beide clubs is één punt.

Inter kwam in eigen huis verrassend op achterstand. Na veertien minuten schoot Kevin Lasagna de openingstreffer binnen. De thuisploeg herstelde zich echter snel. Nog geen minuut later zorgde Mauro Icardi er op aangeven van Antonio Candreva voor dat het weer gelijk was. Het betekende alweer de zeventiende competitietreffer voor de Argentijnse aanvaller.

In de tweede helft kwam Inter opnieuw op achterstand. Na een handsbal van Davide Santon kreeg Udinese een strafschop toegewezen. Rodrigo De Paul scoorde vervolgens vanaf elf meter. Dit keer wist Inter zich niet terug te vechten. Tien minuten later viel ook nog de 1-3 via Antonín Barák, waarmee een stunt in de maak leek. In de resterende tijd kreeg Inter nog enkele kleine kansen, maar scoren deed de thuisploeg niet meer.

Inter staat nog altijd bovenaan met veertig punten, maar moet hopen dat nummer twee Napoli zaterdagavond niet wint van Torino. Het verschil tussen beide ploegen is namelijk maar één punt. Ook nummer drie Juventus kan bij winst op Bologna over Inter heen op de ranglijst.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen