Aanvoerder Joaquín voor 1,1 miljoen aandeelhouder Betis

16 december 2017, 15:19

De aanklacht dat ware clubliefde tegenwoordig niet meer bestaat, klinkt met het jaar luider in de voetballerij. De aanvoerder van Real Betis Joaquín Sánchez Rodríguez, kortweg Joaquín, is echter een opmerkelijke uitzondering. De 36-speler ging daarin zelfs zo ver dat hij voor 1,1 miljoen euro aandelen in 'zijn' club heeft gekocht. Hij is daarmee voor 2% aandeelhouder geworden.

Toch zit er ook hier een klein addertje onder het gras. Het gaat Joaquín namelijk niet alleen maar om clubliefde, maar ook deels om eigen belang. Zo ziet hij zichzelf na zijn voetballoopbaan maar wat graag als de nieuwe voorzitter van Real Betis. Met zijn recente investering is hij in elk geval alvast de op drie na belangrijkste aandeelhouder van de Béticos geworden.

De huidge voorzitter van de club, Angel Haro, voelt zich echter nog niet echt bedreigd. Sterker nog, hij heeft alleen maar lof over voor de actie van zijn huidige captain. "Je kunt alleen maar respect hebben voor Joaquín. Betis is zijn leven en een aandeel in de club is belangrijk voor hem, alhoewel het ons wel verraste", laat de voorman via de clubsite van de huidige nummer twaalf in La Liga weten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen