Lachende Oliseh blij met koppositie en zege op Den Bosch

15 december 2017, 23:13

Er wordt gelachen momenteel in Limburg: Fortuna Sittard staat namelijk bovenaan in de Jupiler League. En dat zorgt voor tevredenheid bij trainer Sunday Oliseh. "Het lijkt eenvoudig, maar dat is het niet", vertelde de coach.

Met een smile van oor tot oor stond hij vrijdagavond na de gewonnen wedstrijd tegen FC Den Bosch (2-3) voor de camera's van FOX Sports. Wat het geheim is van Oliseh? "Als eerste hard werken. En als tweede onze filosofie. We hebben een gameplan, en daar houden we ons aan. Wij hebben geen grote sterren nodig, maar we maken onze spelers individueel beter. Daarnaast bouw ik de tactiek op basis van mijn spelers, waardoor ze ook weer beter worden."

Tegen FC Den Bosch resulteerde het in een snelle 0-2 voorsprong, al kregen de Limburgers het na de rust wel nog moeilijk. "Zij hadden niets te verliezen, wij wilden de wedstrijd controleren. Maar het was niet heel goed. Onze passing en beweging was niet geweldig."

Midweeks wacht voor de koploper van de Jupiler League het treffen met AZ. Maar van een stunt komende woensdag in Alkmaar wil Oliseh nog niets weten. "Het is een van de beste teams in Europa op dit moment. Van Nederland. Het zou mooi zijn als we er positieve dingen uit kunnen halen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen