Bogers raakt niet in de war van kwijtraken van de koppositie

15 december 2017, 22:44   Bijgewerkt: 16 december 2017, 11:31

Adrie Bogers wil het puntenverlies dat zijn ploeg leed tegen Helmond Sport vrijdagavond (1-1) niet aan arbiter Pol van Boekel wijten. De scheidsrechter keurde een doelpunt af van NEC, na een handsbal van Helmond Sport. "Hij had beter wat langer kunnen afwachten", lachte de coach als een boer met kiespijn.

"Hij floot redelijk snel na de handsbal, maar in de rust vertelde de scheidsrechter dat hij vond dat er een lange tijd tussen zat... Had hij even gewacht, was het gewoon een doelpunt geweest", aldus Bogers tegenover FOX Sports. "Maar we moeten niet de scheidsrechter de schuld geven van ons puntverlies. Wij hebben het zelf laten liggen."

Vooral tijdens het begin van de wedstrijd ergerde de trainer van NEC zich. "Het was slap. We hadden van Helmond niet veel te duchten, toch had ik niet het gevoel dat we wel even 2-0 of 3-0 zouden maken. Het liep niet zoals we hadden gewild. Het had feller en agressiever gemoeten."

Dus is NEC de koppositie kwijt in de Jupiler League aan Fortuna Sittard, al hebben de Nijmegenaren nog wel een wedstrijd minder gespeeld. Bogers ligt er niet wakker van: "We zijn al een hele tijd bezig. Eerst stond Ajax bovenaan, toen wij. Nu Fortuna. Wij gaan gewoon door waar we mee bezig zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen