[Buitenland] Verlies Van Drongelen, bankzitter Kongolo wint

16 december 2017, 08:40   Bijgewerkt: 16 december 2017, 12:40

Hamburger SV is er niet in geslaagd om uit de degradatiezone te klimmen. Op bezoek bij nummer vier van de Bundesliga Borussia Mönchengladbach ging de formatie van Rick van Drongelen onderuit. In Frankrijk pakte AS Monaco simpel drie punten. Terence Kongolo zag de overwinning vanaf de bank toe. 

Borussia Mönchengladbach - Hamburger SV

Met Rick van Drongelen als basisspeler is HSV onderuit gegaan op bezoek bij Borussia Mönchengladbach. Ondanks dat een snelle 1-0 achterstand van Thorgan Hazard na de pauze werd gelijkgetrokken door André Hahn, hielden de gasten uiteindelijk geen punt over aan het duel. Twee doelpunten van Raffael bezorgden de thuisploeg de zege. Van Drongelen werd, met geel op zak, voor een slotoffensief tien minuten voor tijd naar de kant gehaald voor aanvaller Jann-Fiete Arp. Dat mocht echter niet meer baten.

Saint-Étienne - AS Monaco

Met Terence Kongolo negentig minuten op de bank heeft AS Monaco een simpele avond gehad op bezoek bij laagvlieger Saint-Étienne. Djibril Sidibé opende binnen tien minuten de score, die door Thomas Lemar nog voor de rust werd verdubbeld. Toen Fabinho na de pauze er 0-3 van maakte was het duel beslist. Wel viel er nog een treffer: die kwam na een uur spelen op naam van Keita Baldé. Dat keeper Stéphane Ruffier na een klein uur het veld moest verlaten met een rode kaart, hielp de thuisploeg ook niet mee. Door de overwinning neemt AS Monaco de tweede plaats over van Olympique Lyon. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen