Streppel wil lijn doortrekken, Vreven ziet een steeds beter NAC

15 december 2017, 21:34

SC Heerenveen wil de lijn die het inzette tegen Feyenoord (1-1) afgelopen week graag doortrekken tegen NAC Breda. In eigen huis moet de promovendus verslagen worden, vindt trainer Jurgen Streppel.

"We willen graag de lijn doortrekken, maar het is natuurlijk een totaal andere wedstrijd", vertelde de coach tijdens het wekelijkse persmoment tegenover de Leeuwarder Courant. "Wij zijn nu de favoriet en dat was in De Kuip niet het geval. Het feit dat we daar met 1-1 hebben gelijkgespeeld en veel kansen creëerden, geeft een goed gevoel. Dat nemen we mee."

Drie punten tegen NAC Breda betekent bovendien dat Heerenveen vermoedelijk weer het linkerrijtje ingaat, waar het momenteel even is uitgezakt met de tiende plaats in de Eredivisie. Streppel: "We willen dus winnen om daar te staan waar we horen."

De Belgische coach zal tegen Heerenveen wél langs de zijlijn staan. Hij ging namelijk in beroep tegen de schorsing van twee duels die hij kreeg opgelegd na het duel met FC Twente. "Achteraf is het makkelijk praten, maar ik moet beter weten dat je tegen een scheidsrechter niet meer veel kan zeggen", begon hij schuldbewust. "Maar ik ben het niet eens met het verslag van de scheidsrechter. Dat zie ik anders en vind ik niet terecht. Daarom ben ik in beroep gegaan."

Bekijk hier de afwezigen tijdens SC Heerenveen tegen NAC Breda.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen