PSV-fans in de kou: de stadionverwarming gaat (weer) niet aan

15 december 2017, 21:01

Het kan weleens een koud wedstrijdje worden voor de fans van PSV en ADO Den Haag tijdens de wedstrijd zaterdagavond. De gemeente Eindhoven heeft PSV namelijk verboden om tijdens de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag de stadionverwarming aan te zetten.

Dat heeft de club bekend gemaakt. De aanpassingen die PSV deze week als tussenoplossing presenteerde, zijn niet goedgekeurd. "Er is echt met man en macht aan gewerkt. We hebben deskundigen geraadpleegd, maar het is niet voldoende gebleken om aan de veranderde eisen van het testprotocol te voldoen", aldus algemeen directeur Toon Gerbrands op de website.

Tegen FC Twente bleef de verwarming ook al uit en dat zal ook voor de thuisduels met VVV-Venlo en Vitesse gelden. Aan de nieuwe strengere maatregelen kan de club uit Eindhoven simpelweg nog niet voldoen. Gerbrands: "We vinden het heel vervelend, want we snappen dat dit ten koste gaat van het comfort, maar veiligheid en zorgvuldigheid gaan boven alles. Nader onderzoek afgelopen week heeft de betrokken partijen geleerd dat we er qua aanpassingen nog niet zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen