Pastoor herkent de problemen van Feyenoord: "Moeite met scoren"

15 december 2017, 19:32

Alex Pastoor gaat met een goed gevoel naar het duel met Feyenoord. De oefenmeester vindt dat Sparta Rotterdam momenteel namelijk een prima niveau etaleert. "Bij ons zit het probleem voornamelijk in het aantal kansen afmaken", aldus de coach.

En dat is voor opponent Feyenoord niet anders. De regerend landskampioen pakt maar mondjesmaat punten in de Eredivisie. ''Steven Berghuis heeft er deze week iets over gezegd", aldus Pastoor tegenover RTV Rijnmond. "Hij gaf klip en klaar aan hoe het gevoel is bij Feyenoord. Voetballend marcheert het niet lekker en ze hebben moeite met het creëren en afmaken van kansen.'' 

Dat Sparta donderdagavond nog tegen Heracles Almelo speelde en zondag alweer moet aantreden in De Kuip, doet Pastoor weinig. "Tegen Feyenoord spelen geeft veel energie. Voor ons liggen de kaarten heel simpel: we willen elke wedstrijd winnen, maar zeker deze omdat het een prachtige derby is. Maar we hebben de punten ook spijkerhard nodig."

Dat moet Pastoor wel doen zonder de al langer geblesseerde Janne Saksela en Bart Vriends. Verder lijkt het team van de Rotterdammers fit genoeg om aan het duel te starten tegen Feyenoord.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen