Willem II scoort makkelijk, PEC Zwolle wil aansluiting houden

15 december 2017, 19:13

PEC Zwolle is een van de grote verrassingen in de Eredivisie momenteel, maar de laatste weken is het ook Willem II dat vaak scoort en al vijf wedstrijden niet meer verloor. Dus wordt het treffen in Tilburg zaterdagavond zeer interessant.

"We laten bij vlagen zien goed te kunnen voetballen en daarnaast schieten we de ballen er de laatste tijd steeds gemakkelijker in", sprak de tevreden Willem II-trainer Erwin van de Looi op de clubsite. "We hadden alleen wat meer punten mogen hebben."

?Dat laatste doet opponent PEC Zwolle een stuk beter. "PEC heeft de wil en de durf om te voetballen. Het is een creatief elftal dat vaak op zoek is naar de overtalsituatie op het middenveld. Van 't Schip heeft het goed voor elkaar met zijn ploeg", analyseerde Van de Looi, die tegen de nummer vier van de Eredivisie nog altijd Etien Velikonja, Asumah Abubakar en Jordens Peters mist.

"Het is belangrijk om een resultaat te halen en aan te blijven haken bij de top vier", vond trainer John van 't Schip tegenover RTV Oost. "We willen de eerste seizoenshelft goed afsluiten. Eerst bij Willem II, dan voor de beker tegen NEC en dan nog tegen ADO. De laatste week moeten we er even goed bij blijven, te beginnen met morgen (zaterdag, red.)."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen