ErediVisie: PEC's penalty's, 'Henk Vrezer' en de assist van Larsson

15 december 2017, 18:21   Bijgewerkt: 16 december 2017, 09:53

Hoewel de volgende wedstrijden van de Eredivisie alweer voor de deur staan, blikt FCUpdate.nl zoals na elke speelronde terug op de afgelopen duels op het hoogste niveau in de Eredivisie. Daarin volgde Bram van Polen met zijn strafschop het voorbeeld van onder andere Jaap Stam en Albert van der Haar, gaf Sam Larsson een assist op zijn oude teamgenoten en viel er bij Ajax wéér een verdediger weg. Dat en meer in onze rubriek ErediVisie.

PEC's penalty's

Bram van Polen vergat dinsdagavond om PEC Zwolle de overwinning te bezorgen tegen AZ. De captain vuurde zijn penalty tegen Marco Bizot af als een straaljager die van de grond opstijgt. Hard en hoog. Maar het was veel te hoog. Het is zeker niet de eerste keer dat een Zwolsche verdediger een penalty op opvallende wijze mist. De vergelijking met de poging van Jaap Stam tegen Italië werd al veelvuldig gemaakt, maar ook clubicoon Albert van der Haar stiftte ooit op zeer pijnlijke wijze over het doel, tegen De Graafschap in 2009. Hij kreeg destijds stiften van zijn ploeggenoten ("Kijk, dit is wel een echte stift"). Wat zou Van Polen krijgen van zijn teammaten voor deze misser?

De assist van Larsson 

Keepersproblemen

Ajax

Henk Vrezer

De prestaties van Vitesse in de Eredivisie zijn dit seizoen nog niet geweldig. Hoewel de Arnhemmers op een zeker niet onverdienstelijke zevende plaats staan, neemt de kritiek op trainer Henk Fraser toe. Lex Lemmers, Vitesse-watcher, bracht donderdag zelfs de wereld in dat de trainer en Vitesse uit elkaar zouden gaan. De journalist was echter in een fake-account getrapt: het nieuws bleek dan ook niet te kloppen. Toch neemt het krediet van de oefenmeester, ondanks de bekerwinst, in ieder geval niet toe. Moet Henk Vrezen voor zijn baan?

[photo,108161,left,]

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen