Feyenoord overweegt Gustafson terug te halen

15 december 2017, 14:57

Voor Feyenoord is het een optie om de aan Roda JC verhuurde Simon Gustafson in de winterstop terug te halen naar Rotterdam. Dat zegt trainer Giovanni van Bronckhorst tijdens de persconferentie voorafgaand aan het duel met Sparta Rotterdam.

Feyenoord presteert in de eerste seizoenshelft nog niet fantastisch en staat op de zesde plaats. Van Bronckhorst zegt dat hij Gustafson goed kan gebruiken. "Hij heeft de kwaliteiten. Vorig jaar speelde hij weinig, dus voor ons en voor hem is het goed dat hij dat bij Roda nu wel doet. In zijn contract staat dat we hem in de winter terug kunnen halen. Die clausule is er niet voor niets. Na de laatste competitiewedstrijd gaan we erover praten en nemen we een besluit", aldus de trainer.

Sparta

Na de 1-1 tegen sc Heerenveen oordeelde Steven Berghuis dat Feyenoord te weinig creativiteit in het elftal had. De trainer is het daar niet mee eens. "De creativiteit is er wel, alleen de vorm niet. Dat is iets heel anders. We hebben spelers met wisselwerking en diepte. Tegen Heerenveen hadden we dertien doelpogingen, waarvan vijf op doel. We scoren niet gemakkelijk. Ik praat veel met de jongens en probeer ze vertrouwen te geven", houdt Van Bronckhorst vertrouwen.

Tegen Sparta kan Van Bronckhorst nog niet beschikken over de geblesseerde Miquel Nelom. Bart Nieuwkoop keert mogelijk wel terug in de selectie. "Hij heeft voor het eerst weer meegetraind en we gaan kijken of hij zondag kan spelen." 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen