Simeone sluit vertrek Griezmann in januari niet uit

15 december 2017, 11:40

Diego Simeone is niet van plan om een transfer van Antoine Griezmann tegen te houden als de aanvaller wil vertrekken. De Fransman zou in de belangstelling staan van meerdere Europese topclubs en de trainer stelt te begrijpen dat Griezmann zich verder wil ontwikkelen.

Griezmann is bij Atlético Madrid nog in het bezit van een contract tot medio 2020. Simeone is echter niet van plan om de aanvaller aan zijn contract te houden. "Natuurlijk mag hij op een gegeven moment vertrekken. Dat mochten Diego Costa en Arda Turan destijds ook", aldus de trainer tegenover L'Équipe. "Ik heb het beste met mijn spelers voor en zie ze graag groeien."

Momenteel is Griezmann bezig aan zijn vierde seizoen in dienst van Atlético Madrid. "Een speler hoeft alleen maar naar me toe te komen en te zeggen: 'Trainer, ik heb maar één kans om bij een bepaalde ploeg te spelen. Ik wil vertrekken'. Als een speler net als Griezmann altijd alles heeft gegeven dan zal ik zeggen dat dat geen probleem is. Ik begrijp dat hij zich wil blijven ontwikkelen", legt Simeone uit.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen