Clasie houdt opties open: "Ooit terugkeren bij Feyenoord"

Clasie houdt opties open: "Ooit terugkeren bij Feyenoord"

15 december 2017 – Jordy Clasie verruilde afgelopen zomer op huurbasis Southampton voor Club Brugge. Ook in België is de middenvelder niet zeker van een basisplaats. Daarom houdt hij in de zomerse transferperiode alle opties open. Ook een terugkeer naar zijn oude club Feyenoord zou een mogelijkheid kunnen zijn.Bij Club Brugge had Clasie afgelopen week zijn eerste basisplaats in de wedstrijd tegen Lokeren. Ondanks dat hij nog niet zoveel minuten maakte, heeft de middenvelder het wel naar zijn zin in België. "Ik voel me hier weer gewaardeerd. Bij Southampton had ik dat niet meer. Ik zat ook steeds op de tribune. Dan voel je je ook niet meer fijn als speler zijnde", legt hij uit aan FOX Sports.

Voor Clasie besloot naar Brugge te vertrekken, was er ook contact met Feyenoord. De Rotterdammers hadden hem op dat moment echter niet nodig. "Op dit moment ben ik heel gelukkig hier, maar het is een droom voor mij om ooit weer terug te keren bij Feyenoord. Ik weet niet wat er na dit seizoen gaat gebeuren, ik houd alle opties open, ook Feyenoord." Clasie is bij Southampton nog in het bezit van een contract tot medio 2020.

Voor Ruud Vormer is Feyenoord een gesloten boek. "Dat ik ooit terugkeer is helemaal uitgesloten", zegt de aanvoerder van Club Brugge. De middenvelder laat zich wekelijks zien in België, maar voor Oranje kreeg hij nog geen uitnodiging. "Ze moeten het ook lekker overlaten aan de jongere spelers en oudere garde laten. Ik word ook al dertig", lacht hij. 

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. donderdag 18 oktober 2018

  2. woensdag 17 oktober 2018