Verbazing bij Pastoor: "Heracles was rijp voor de sloop"

15 december 2017, 09:44

Sparta Rotterdam verloor donderdagavond met 3-2 van Heracles Almelo. De ploeg van Alex Pastoor staat momenteel voorlaatste op de ranglijst. Sparta leek lange tijd een punt te gaan pakken, maar door een treffer in de slotfase van Vincent Vermeij bleven de Rotterdammers met lege handen achter.

Pastoor vond de nederlaag van Sparta in Almelo onnodig. "In de eerste helft kregen we veel kansen en na rust was dat aantal nog veel groter", zegt de trainer na afloop in gesprek met FOX Sports. "Ons spel aan de bal was in de tweede helft veel beter. We hadden een behoorlijk overwicht. Voor rust vond ik ons heel slecht spelen. Op het moment dat we weer normaal speelden liepen we er ook doorheen als een warm mes door de boter."

"We kregen alleen kansen tegen uit counters en spelhervattingen", vervolgt Pastoor, die geen spijt heeft van zijn aanvallende tactiek. "We hadden zo'n overwicht dat ik eigenlijk op de 1-2 en 1-3 zat te wachten. Heracles was volgens mij rijp voor de sloop, maar het werd toch 2-1. We wilden hier perse winnen vandaar dat we het zo gedaan hebben. We hadden meer moeten scoren, maar ik vind ook dat er bij de tegengoals naïef verdedigd werd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen