Gisteren gemist: Ajax en Heracles Almelo boeken zeges

15 december 2017, 00:30   Bijgewerkt: 14 december 2017, 23:34

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl iedere dag het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op donderdagavond 14 december.

- Ajax rukt op naar plek twee dankzij zege op Exceslior

Ajax heeft de achterstand op PSV verkleint tot vijf punten. De Amsterdammers waren in de eigen Arena met 3-1 te sterk voor Excelsior. Het was een zege die met moeite tot stand kwam, ook vanwege het taaie verzet van de Kralingers. Domper op de feestvreugde waren het uitvallen van Maximilian Wöber met een op het oog ernstige knieblessure en de vijfde gele kaart van het seizoen voor Joël Veltman.

- Zaakwaarnemer bevestigt: Romero tekent vrijdag bij PSV

De zaakwaarnemer van Maximiliano Romero heeft donderdagavond tegenover Het Eindhovens Dagblad bevestigd dat zijn pupil vrijdag een contract zal tekenen. De aanvaller komt over van Vélez Sarsfield en tekent tot en met de zomer van 2023.

- Sparta komt twee keer terug van achterstand, maar verliest

Heracles Almelo heeft donderdagavond alweer de vierde thuisoverwinning in competitieverband op rij geboekt. De Almeloërs leken na de eerste helft tegen Sparta op een eenvoudige overwinning af te koersen, maar de Rotterdammers herstelden zich knap na een belabberde eerste helft en wisten tot twee keer toe een achterstand goed te maken. Een verdiend punt voor De Kasteelheren leek aanstaande, maar Vincent Vermeij bezorgde Heracles in de spannende slotfase toch nog de zege.

- België voert komend seizoen video-arbitrage volledig in

De Bundesliga en de Serie A hebben het nu al, maar de Jupiler Pro League zal volgend seizoen volgen. Ook in de Belgische competitie zal er vanaf 2018/19 bij elk duel gebruik worden gemaakt van de videoscheidsrechter, zo heeft de Pro League donderdag beslist.

- Linksbackprobleem Ajax dreigt na uitvallen Wöber

Ajax lijkt het voorlopig zonder haar drie eerste linksbacks moeten doen. Daley Sinkgraven en Nick Viergever zijn al even afwezig bij de Amsterdammers en daar wordt naar alle waarschijnlijkheid ook de naam van Maximilian Wöber aan toegevoegd.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen