[BUITENLAND]: FC Porto en SS Lazio winnen overtuigend

14 december 2017, 23:26

FC Porto en SS Lazio hebben beide een prima overwinning geboekt. In de competitie won de Portugese competitie met 4-0 van Vitória de Guimarães. In de Coppa Italia ontdeed SS Lazio zich zonder probleem van AS Cittadella via een 4-1 zege.

- FC Porto heeft geen probleem met Guimarães

Porto werd al snel in het zadel geholpen tegen Vitória de Guimarães, via een strafschop die door Vincent Aboubakar werd binnengeschoten. Na de pauze liep de score verder op via Danilo Pereira en vervolgens twee doelpunten van André André. Hierdoor komt het weer samen met Sporting Lissabon aan kop in de Liga Sagres.

- SS Lazio heeft geen probleem met Cittadella

Internazionale liet eerder deze week al zien dat je ook tegen laagvliegers in de Coppa Italia je wel best moet doen, want anders kom je in de problemen. Lazio had die les in ieder geval ten harte genomen, want tegen AS Cittadella liep het razendsnel naar 3-0. Ciro Immobile, Felipe Anderson en een eigen goal van Agostino Camigliano vielen al in de eerste 24 minuten. Daarna namen de Romeinen gas terug en scoorden beide ploegen een keer. Paolo Bartolomei redde de eer voor de bezoekers, waarna Immobile nog een keer scoorde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen