Speeltijd lonkt voor Riedewald: "De selectie is niet erg groot"

14 december 2017, 16:57   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De komst van Roy Hodgson als vervanger van Frank de Boer heeft Jaïro Riedewald geen goed gedaan. De laatste keer dat de multifunctionele linkspoot nog eens mocht meedoen is alweer bijna twee maanden geleden, toen er in de League Cup met 4-1 verloren werd van Bristol City.

Toch lonkt er binnen nu en een paar weken speeltijd, want manager Roy Hodgson kijkt al met grote angst uit naar de drukke periode kort na de kerst. "Er zitten twee dagen tussen de wedstrijden tegen Arsenal en Manchester City. Ik vind het lastig dat het we vervolgens slechts één dag hebben tussen City en Southampton. We vinden dat erg moeilijk. Onze selectie is niet erg groot."

Daarmee is Hodgson niet de eerste coach die zich uit tegen het overvolle winterprogramma in Engeland. "Ik vind het erg ongelukkig dat je als club heen en weer wordt geschoven om televisiebelangen en dat je maar één dag rust hebt."

Crystal Palace speelt op 28 december tegen Arsenal, op 31 december tegen Manchester City op en 2 januari tegen Southampton. Het lijkt gezien de commentaren van Hodgson onvermijdelijk dat Riedewald ergens in die week minuten gaat maken, mits hij fit blijft. De andere landgenoten, Patrick van Aanholt en Timothy Fosu-Mensah, bij Palace kunnen doorgaans op meer speeltijd rekenen. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen