Dortmund twijfelde snel aan Bosz: "Ploeg bleef kwetsbaar"

Dortmund twijfelde snel aan Bosz: "Ploeg bleef kwetsbaar"

14 december 2017 – Borussia Dortmund ontsloeg afgelopen weekend Peter Bosz en prompt werd er voor het eerst in maanden weer een benauwde competitiezege geboekt. Toch waren de geluiden vanuit Dortmund over de Nederlandse trainer de voorbije dagen positief. Algemeen directeur Hans-Joachim Watzke stelt echter dat de twijfels al snel opspeelden."Hoewel wij direct veel wonnen, heb ik niet altijd een zeker gevoel gehad. De ploeg bleef altijd kwetsbaar", vertelt de bestuurder tegenover Bild. Ook zouden de spelers het niet helemaal eens zijn met het strijdplan van Bosz. "Misschien hebben ze daarom de laatste weken ook niet met de juiste instelling gespeeld.

Daarom besloot Watzke ook om de groep een keer toe te spreken. "Ik geef om mijn spelers, maar toen heb ik wel duidelijke taal gesproken. Ik heb nu de indruk dat ze het allemaal hebben begrepen dat het niet zo langer kan."

Dortmund staat momenteel zesde in de Bundesliga. Het gat met nummer twee en aartsrivaal Schalke 04 is slechts vier punten, maar Bayern München lijkt met een voorsprong van dertien punten al uit het zicht.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. donderdag 24 januari 2019

  2. woensdag 23 januari 2019