Bogers baalt van sneeuw: "Team moet zich er steeds op instellen"

14 december 2017, 16:06

NEC zag de voorbije week Fortuna Sittard tot op één punt naderen. Dat kwam doordat de wedstrijden van de Nijmegenaren afgelast werden vanwege de sneeuwval en de Limburgers wel in actie konden komen. Tegen Helmond Sport lijkt het gevaar van een late afgelasting niet op de loer te liggen.

"De eerste keer in Oss waren we al bezig met de warming-up en de tweede keer maandag was het zeer twijfelachtig of het door zou gaan. Die is er toen wel op tijd uit gegaan. De spelers moeten zich er toch iedere keer op instellen", vertelt trainer Adrie Bogers tegenover Omroep Gelderland.

Verder heeft NEC weinig hinder ondervonden van het weer. "Wij zijn in gelukkige omstandigheid bij NEC dat de mensen van de velden het kunstgrasveld sneeuwvrij hebben gemaakt, waardoor we goed hebben kunnen trainen. Het was alleen lastig dat de wedstrijden niet door gingen. De sneeuw op het veld hier is zo goed als weg door de dooi die zich heeft ingezet. Ik hoop dat het een beetje droog blijft, dan kunnen we lekker spelen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen