Roda-huurling Ndenge ziet Borussia Mönchengladbach als doel

14 december 2017, 14:01

Roda JC-speler Tsiy William Ndenge heeft zich als doel gesteld om snel in het eerste van Borussia Mönchengladbach te spelen. De huurling werkt in Kerkrade aan zichzelf om completer en sterker te worden. Ook heeft hij vertrouwen in handhaving. 

"Dat streef ik inderdaad na", aldus Ndenge op de clubsite van de Limburgers. Een droom om in het eerste van de Duitse topclub te spelen, is volgens hem teveel gezegd. "Omdat ik er niet zo ver van verwijderd ben. Daarom zie ik het meer als een doel. Dat neemt niet weg dat het vanuit de jeugd van Borussia bepaald niet eenvoudig is om basisspeler te worden. Er spelen nu twee jongens uit eigen kweek regelmatig in het eerste, maar er staan vooral grote spelers onder contract."

Maar in de eerste plaats wil de middenvelder zich handhaven met Roda JC in de Eredivisie. Dat gaat de goede kant op, vindt hij. "In de drie komende wedstrijden tot de winterstop moeten we zoveel mogelijk punten pakken. We hebben meer in onze mars dan de stand op de ranglijst doet vermoeden. In het begin misten we wat ervaring, maar inmiddels bestaat het team uit een goede mix van routine en jeugd. Natuurlijk is de huidige situatie mentaal zwaar. Maar we hebben genoeg potentie en daarom ben ik er in ieder geval van overtuigd dat we niet als laatste zullen eindigen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen