De Jong wil het kalenderjaar 2017 goed afsluiten tegen FC Oss

14 december 2017, 13:34

Henk de Jong wil het kalenderjaar goed afsluiten met De Graafschap. De oefenmeester hoopt met de huidige nummer vier van de Jupiler League op de aansluiting met de bovenste ploegen. Opponent FC Oss heeft op haar beurt ook vertrouwen in een goed resultaat. 

"Vier punten uit de laatste twee duels zou keurig zijn'', blikt de coach vooruit op het treffen met FC Oss van vrijdagavond en Telstar een week later. "Maar door de nederlaag tegen Almere City is het nu extra belangrijk om in eigen huis van FC Oss te winnen. We willen het jaar goed afsluiten", aldus De Jong tegenover De Gelderlander, die beseft dat het lastig wordt. "FC Oss speelt met vijf verdedigers. We moeten er iets op vinden om er doorheen te voetballen.''

Bij FC Oss kijken ze ook uit naar het treffen met De Superboeren. "Dit is één van de topwedstrijden in de Jupiler League. Door de sfeer is het een genot om op De Vijverberg te spelen. Net als bij Cambuur en Go Ahead Eagles. Als je de bibbers van deze entourage krijgt, ben je niet geschikt", vindt trainer Klaas Wels op de clubsite.

De uitdaging wordt groot voor Oss om punten te halen in Doetinchem, maar Wels heeft er alle vertrouwen in. "Na de verliespartijen tegen RKC Waalwijk en Jong PSV én de achterstand bij FC Eindhoven, hebben we ons daar toch opgericht. En gewonnen." De frisse kopjes, de veerkracht en de eerder behaalde resultaten stemmen Wels positief. "Het wordt loodzwaar, maar ik heb er zin in."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen