[ITALIË] Buffon twijfelgeval bij Juve, Donnarumma onder vuur

14 december 2017, 13:08   Bijgewerkt: 14 december 2017, 19:05

Niet alleen in de Eredivisie en Jupiler League gebeurt er veel op de velden, ook in het buitenland is er genoeg nieuws te vinden. FCUpdate zet het belangrijkste nieuws uit Italië op een rijtje.

- Twijfels over inzetbaarheid Buffon en Chiellini

Het heeft er alle schijn van dat Juventus komend weekend tegen Bologna een paar belangrijke pionnen mist. Gianluigi Buffon, Giorgio Chiellini en Juan Cuadrado zijn allemaal twijfelgevallen. Miralem Pjanic trainde donderdag weer volledig mee en lijkt fit voor het uitduel van zondag. (Sky Italia)

- Donnarumma onder vuur

De fanatieke fans van AC Milan hebben doelman Gianluigi Donnarumma (18) wederom onder vuur genomen. Hij werd uitgefloten en uitgejouwd, ook hingen er spandoeken waarop om zijn vertrek werd gevraagd. Volgens de harde kern zou de keeper willen vertrekken bij AC Milan. Onzin, meent sportdirecteur Massimiliano Mirabelli. "We weten allemaal waar het kwaad vandaan komt", aldus de bestuurder, die doelde op zaakwaarnemer Mino Raiola. (Italiaanse media)

- Borja Valero cruciaal

Voor het huidige succes van Internazionale is middenvelder Borja Valero cruciaal. De middenvelder verstuurt de meeste passes van zijn ploeg en hoeft in de hele Serie A alleen Milan Skriniar en Miralem Pjanic voor zich te houden. Ook qua lange passes en passzuiverheid blinkt Borja Valero, die deze zomer voor 5,5 miljoen euro overkwam van Florentina, uit. (La Gazzetta dello Sport)

{image[318981][right-half][]}- Nieuw contract voor Barzagli, Alex Sandro en Chiellini

Juventus gaat haar sterkhouders Andrea Barzagli, Alex Sandro en Giorgio Chiellini een nieuw contract aanbieden. De Oude Dame wil de drie sleutelspelers voor langere tijd binden. Dat geldt vermoedelijk niet voor Stephan Lichtsteiner, wiens contract afloopt. Ook over Kwadwo Asamoah heerst er twijfel in Turijn. (Calciomercato)

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen