[ENGELAND] Everton verlengt met trio, Mourinho op het matje

14 december 2017, 09:42   Bijgewerkt: 14 december 2017, 19:05

Niet alleen in de Eredivisie en Jupiler League gebeurt er veel op de velden, ook in het buitenland is er genoeg nieuws te vinden. FCUpdate zet het belangrijkste nieuws uit Engeland op een rijtje.

- Everton verlengt met Calvert-Lewin, Holgarte en Kenny

Het was administratief gezien een drukke dag bij Everton. Jonjoe Kenny, Dominic Calvert-Lewin en Mason Holgate verlengden alle drie hun contract op Goodison Park. Voor de verdedigers Kenny en Holgate betekent het dat ze vastliggen tot 2022. Aanvaller Calvert-Lewin zijn nieuwe verbintenis loopt zelfs tot de zomer van 2023. (Officiële website)

- Mourinho gehoord na uitspraken over City-spelers

José Mourinho moet zich bij de FA verantwoorden voor de uitspraken die hij deed in aanloop naar de derby tegen Manchester City. De Portguees liet zich laatdunkend uit over een bepaalde 'kwaliteit' van The Citizens. "De City-spelers hebben heel veel goede kwaliteiten, maar een ding dat mij tegenstaat: ze verliezen nog al snel hun balans. Een beetje wind is al genoeg om ze te laten vallen", zo zei de Manchester United-manager. (Sky Sports)

- Guardiola niet bang voor gemakzucht

Ondanks dat Manchester City woensdagavond voor de zestiende keer won in de eerste zeventien wedstrijden, is Pep Guardiola niet bang voor onderschatting bij zijn mannen. "We zijn veeleisend tegenover onze spelers. We kunnen verliezen, we kunnen punten laten liggen. Maar gemakzucht zal er niet insluipen", aldus de coach. (Persconferentie)

- Mourinho gelooft nog in titelkansen

Manchester United-manager José Mourinho gelooft nog in de kansen van The Reds in de titelstrijd in de Premier League. Dat vertelde hij na de 1-0 overwinning op Bournemouth. "Als ik niet meer zou geloven in het kampioenschap, zou ik met vakantie gaan", aldus de coach. (BBC)

{image[322692][right-half][]}- Rooney in topvorm

Wayne Rooney bezorgde Everton wederom de overwinning door op bezoek bij Newcastle United de winnende goal te maken (0-1). Onder Sam Allardyce lijkt de aanvaller opgeleefd. Toch ziet Big Sam vooral verdedigend een sterk Everton. "Ik heb me verbaasd over hoe we de doelpunten hebben tegengekregen voordat ik hier was", aldus de coach. (Persconferentie)

- Karius gefrustreerd

Liverpool komt de laatste weken in de Premier League maar moeizaam tot winnen. Ook tegen West Bromwich Albion (0-0) lukte dat niet en dat is zeer frustrerend voor doelman Loris Karius, die niets anders kan doen dan toezien. "En de nul houden, speciaal tijdens de spelhervattingen. Daar loerden zij duidelijk op", aldus de goalie. (Clubsite)

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen