Steijn baalt van gemiste kansen van VVV-Venlo tegen FC Utrecht

Steijn baalt van gemiste kansen van VVV-Venlo tegen FC Utrecht

14 december 2017 – Maurice Steijn baalde van de nederlaag van VVV-Venlo tegen FC Utrecht (0-1), maar was ook blij dat zijn ploeg zich kon meten met de mannen van Erik ten Hag. "Als we ze hadden kunnen verslaan, dan was het deze wedstrijd", wist de coach.Het enige dat er aan ontbrak bij de thuisploeg, was het benutten van de kansen. "De eerste dertig minuten waren we angstig, niet goed. FC Utrecht was de betere partij", vond Steijn tegenover FOX Sports. "Maar daarna gooiden we de schroom van ons af en speelden we goed. In tegenstelling tot vorige week konden we ditmaal niet scoren."

Dus kwamen de Limburgers dichterbij en zij waren in de tweede helft de betere partij, maar grote kansen bleven uit. "Utrecht bleef vrij gemakkelijk op de been. We hadden meer de afwisseling moeten zoeken. In de eindfase ontbrak de finesse."

Een paar keer kwam VVV-Venlo in de buurt van het strafschopgebied en gingen de aanvallers van Limburgers gewillig naar de grond, in de hoop op een strafschop. "Ik hou er niet van", sprak Steijn, die er ook niet te zwaar aan wilde tillen. "We hebben de naam redelijk sportief te zijn. Tegen Utrecht hebben we ook een paar keer de bal over de zijlijn gespeeld bij een blessure, ook de tweede helft. We moeten sportief zijn met elkaar."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. donderdag 18 oktober 2018

  2. woensdag 17 oktober 2018