Streppel is blij met 'inzet en beleving' van Heerenveen

14 december 2017, 08:17

Jurgen Streppel is dik tevreden over de inzet en beleving die zijn ploeg voor de dag bracht in duel met Feyenoord (1-1). De oefenmeester zag goede dingen en denkt dat het gelijkspel zal helpen voor het moraal in aanloop naar de wedstrijd tegen NAC Breda. "Ook dan moeten we er staan", vond hij.

"Ik heb van onze kant een leuke wedstrijd gezien", oordeelde de coach in de Leeuwarder Courant. "Na een goed begin van Feyenoord hadden we onze zaakjes in de eerste helft voor elkaar. We speelden iets verder terug dan normaal, maar werden zelf absoluut ook gevaarlijk."

In de eerste helft leverde die speelwijze een paar kansen op en dat het doelpunt van Henk Veerman werd afgekeurd, was uiterst vreemd. In de tweede helft hadden de Friezen het lastiger in de counter, zag ook Streppel.

"Maar ook toen hadden we een groot aantal mogelijkheden om zelf de trekker over te halen. Ik ben heel content met de manier waarop wij hebben gevoetbald en geknokt. Dit punt geeft ons moraal voor de wedstrijd tegen NAC Breda. Maar als dat met dezelfde inzet en beleving gebeurt als tegen Feyenoord, dan komt dat helemaal goed."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen