Gisteren gemist: Feyenoord gelijk, record voor City

14 december 2017, 00:36

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl iedere dag het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op woensdagavond 13 december.

Feyenoord verslikt zich in Heerenveen en verliest punten

Feyenoord kende de afgelopen weken een opleving met drie overwinningen op rij, maar heeft woensdagavond weer punten laten liggen. De boeiende ontmoeting met sc Heerenveen eindigde in een 1-1 gelijkspel. Daardoor zakt de ploeg van Giovanni van Bronckhorst voorlopig naar plaats zes.

Man City verpulvert Swansea en boekt vijftiende zege op rij

Manchester City blijft werkelijk fantastisch presteren in de Premier League. Op bezoek bij Swansea City won de formatie van Pep Guardiola woensdag met 0-4, waardoor het de vijftiende zege op rij gepakt heeft in de Engelse competitie. Nog nooit eerder lukte het een ploeg om zoveel duels achtereen te winnen in de Premier League.

Te Wierik bezorgt PSV in slotseconde nieuwe kater

PSV heeft opnieuw puntenverlies geleden na de nederlaag in de topper tegen Ajax. De Eindhovenaren hielden aan het bezoek aan FC Groningen slechts een punt over. De Trots van het Noorden hielden gelijke tred met de koploper ondanks cruciale fouten van Sergio Padt en Django Warmerdam. Een sterk keepende Jeroen Zoet kon de Groningse gelijkmaker van Mike te Wierik in de slotseconde niet voorkomen: 3-3.

Video-analist PSV geopereerd na hartstilstand tijdens duel met Groningen

PSV-videoanalist Wim Rip is woensdagavond tijdens het duel met FC Groningen onwel geworden. Dat meldt technisch manager van de Eindhovenaren Marcel Brands. Rip werd tijdens de wedstrijd gereanimeerd en werd direct daarna in het ziekenhuis geopereerd. Zijn situatie is stabiel, maar zorgelijk.

Henk ten Cate kan net niet stunten met Al-Jazira op WK Clubs

Real Madrid heeft de finale van het WK voor clubs bereikt. De Champions League-winnaar had de nodige moeite met het Al-Jazira van Henk ten Cate, maar won uiteindelijk toch met 1-2. Gareth Bale zorgde negen minuten voor tijd voor de winnende treffer.

Belangrijke uitslagen:

FC Groningen - PSV 3-3

Vitesse - Willem II 2-2

VVV-Venlo - FC Utrecht 0-1

ADO Den Haag - Roda JC 3-2

Feyenoord - sc Heerenveen 1-1

Swansea City - Manchester City 0-4

Manchester United - Bournemouth 1-0

Liverpool - West Bromwich Albion 0-0

Bayern München - FC Köln 1-0

Montpellier - Lyon 4-1

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen