Van de Looi: "Vind niet dat we een punt hebben gestolen"

14 december 2017, 00:05

Willem II speelde woensdagavond op bezoek bij Vitesse met 2-2 gelijk. De Tilburgers kregen echter nauwelijks kansen, maar de mogelijkheden die er waren werden wel benut. Van een gestolen overwinning wilde trainer Erwin van de Looi echter niks weten.

Willem II stond zelfs lange tijd met 2-1 voor, maar dankzij Bryan Linssen viel twee minuten voor tijd toch nog de gelijkmaker voor Vitesse. Van de Looi sprak na afloop van een 'rare wedstrijd'. "Ik vind niet dat we een punt hebben gestolen, want dan hadden we er drie moeten stelen. Uiteindelijk zijn we bij de tegengoals niet meedogenloos genoeg en dat kost ons de winst", reageert hij op de clubwebsite van de Tilburgers.

Van de Looi dacht in de slotfase dat het Willem II ging lukken om de zege over de streep te trekken. "Vitesse leek er niet meer zo in te geloven. Ze gooiden alleen hoge ballen in onze zestienmeter, maar wisten nauwelijks gevaar te stichten. Op een gegeven moment waren allebei onze backs achterin weg. We gaven een corner weg en daaruit wordt het nog 2-2."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen