Van Bronckhorst: "Voetballend een mindere wedstrijd"

13 december 2017, 23:49

Giovanni van Bronckhorst was teleurgesteld dat Feyenoord in eigen huis punten liet liggen tegen sc Heerenveen (1-1). De trainer vond dat de Rotterdammers voetballend één van de mindere wedstrijden van het seizoen speelde. Door het gelijkspel zakt Feyenoord naar plek zes op de ranglijst.

Feyenoord kwam in de eigen Kuip wel op voorsprong. "Het begin van mijn team was goed en we kregen direct een grote kans om op voorsprong te komen. Daarna werd het wat moeizamer en kreeg Heerenveen ook wat kansen, waarbij wij het geluk hadden dat de goal van Henk Veerman werd afgekeurd", zegt de trainer op de website van Feyenoord. "Dan moet je vechten en overleven tot de rust. Je moet met alles wat je hebt die voorsprong verdedigen en het compact houden. Dat lukte niet, waardoor de 1-1 nog viel."

Na rust vond Van Bronckhorst Feyenoord de bovenliggende partij, maar gescoord werd er niet. "Je moet jezelf wel belonen. Uiteindelijk hebben we vandaag te weinig gebracht en niet ons niveau gehaald. Voetballend was het een van onze mindere wedstrijden vandaag. Ik ben teleurgesteld omdat we niet de drie punten hebben gepakt en daardoor de kans hebben gemist om dichter bij de concurrentie te komen", doelde hij op het puntenverlies PEC, AZ en PSV.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen