Man City verpulvert Swansea en boekt vijftiende zege op rij

13 december 2017, 22:50

Manchester City blijft werkelijk fantastisch presteren in de Premier League. Op bezoek bij Swansea City won de formatie van Pep Guardiola woensdag met 0-4, waardoor het de vijftiende zege op rij gepakt heeft in de Engelse competitie. Nog nooit eerder lukte het een ploeg om zoveel duels achtereen te winnen in de Premier League.

Afgelopen weekend boekte Man City een zege in de derby van Manchester en vanavond kon de eenzame koploper wederom drie punten bijschrijven. De ploeg kende geen problemen met Swansea City, waar Mike van der Hoorn in de basis stond en Leroy Fer inviel. City verdeelde de vier goals keurig over beide helften. David Silva en Kevin De Bruyne zorgden voor een 0-2 ruststand, na de doelwissel deden Raheem Sterling en Sergio Agüero er nog een schepje bovenop. Daardoor heeft de gedoodverfde koploper er een nieuw succes bij. Aardig om te vermelden is overigens dat oud-PSV-huurling Oleksandr Zinchenko een kwartier voor tijd inviel.

Tegelijkertijd heeft ook Everton een mooi succes geboekt. De voormalig werkgever van Ronald Koeman haalde drie punten op bij Newcastle United: 0-1. Wayne Rooney scoorde, net als afgelopen weekend tegen Liverpool, de enige Everton-goal. Everton staat door de derde winstpartij in vier duels nu knap tiende.

Southampton slaagde er zondag in om Arsenal in bedwang te houden, maar bleek vanavond niet opgewassen tegen Leicester City. Al bij rust stond het 0-3 voor The Foxes, dankzij Riyad Mahrez, Shinji Okazaki en Andy King. Maya Yoshida deed na de pauze nog wel wat terug, maar Okazaki had het slotwoord en bepaalde de eindstand op 1-4. Virgil van Dijk speelde de hele wedstrijd, Wesley Hoedt bleef op de bank.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen