Faber: "Hadden het geluk dit keer aan onze zijde"

13 december 2017, 22:16

FC Groningen pakte woensdagavond in eigen huis op de valreep een punt tegen PSV dankzij een doelpunt van Mike te Wierik in de laatste minuut van de officiële speeltijd. Trainer Ernest Faber was bijzonder blij dat het Groningen eens een keer meezat.

"Dit was een bizarre wedstrijd", zijn de eerste woorden van Faber na afloop bij de NOS. "We liepen in de eerste helft direct achter de feiten aan. We waren overal te laat, zowel met bal als zonder bal. Dan kom je ook terecht met 0-2 achter. Door die penalty komen we dan met 1-3 achter en dan ga je moeilijk de rust in. Toen heb ik gezegd: we gooien alles overboord want we hebben niets te verliezen."

Faber bracht na rust Lars Veldwijk en Mimoun Mahi als nieuwe krachten en Groningen kwam een stuk beter voor de dag in de tweede helft. "Maar het zat ons ook mee, het viel allemaal net goed voor ons. Dan maak je de aansluitingstreffer en gaat het publiek er ook weer achter staan. Alles zat erop en eraan vandaag. We bleven er in geloven en dit keer hadden we het geluk aan onze zijde."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen