Fraser kritisch: "We hebben gewoon niks gebracht"

13 december 2017, 21:31

Henk Fraser zag Vitesse woensdagavond op de valreep gelijk spelen tegen Willem II. Door een treffer van Bryan Linssen twee minuten voor tijd werd het alsnog 2-2. De trainer was echter allerminst tevreden over wat zijn ploeg liet zien in eigen huis.

Fraser stelde na afloop dat Vitesse ook wel pech had met een efficiënt Willem II. De Tilburgers kregen twee goede kansen en scoorden tweemaal. "Ze komen twee keer voor ons doel en scoren twee keer", aldus de trainer tegenover FOX Sports. "Maar ik kijk vooral naar mijn eigen ploeg en we hebben gewoon niks gebracht. In alle opzichten schoten we tekort."

Volgens Fraser was het ook vooral een mentaal probleem. "We misten alle overtuiging. En daar is de trainer in principe altijd verantwoordelijk voor. Maar we hebben in de voorbereiding niks anders gedaan dan normaal. Daar ligt het ook niet aan", stelt hij. Een oorzaak voor de slechte vertoning heeft Fraser dan ook nog niet. "Vaak als je de beelden terug gaat kijken kun je een aantal punten specifiek aangeven. Maar dit gebeurt vaker in het voetbal, bij grotere en minder grotere trainers. We hadden gewoon een slechte dag, zo simpel kan het zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen