Vreven gaat niet akkoord met schikkingsvoorstel

13 december 2017, 17:34

NAC-trainer Stijn Vreven gaat niet akkoord met het schikkingsvoorstel van de aanklager betaald voetbal. De coach had na afloop van de wedstrijd tegen Twente (1-2 nederlaag) het nodige commentaar op scheidsrechter Siemen Mulder.

De KNVB wil Vreven een schorsing opleggen van drie wedstrijden waarvan één voorwaardelijk. De trainer is het niet echter niets een met die eis en heeft het voorstel dan ook niet geaccepteerd. Daardoor wordt de zaak donderdag voorgelegd aan de tuchtcommissie. Eerder dit seizoen werd Vreven al naar de tribune gestuurd tijdens het duel met Heracles Almelo, waardoor hij tijdens het treffen met Excelsior niet op de bank zat.

Wouters

Jan Wouters, assistent-trainer van Feyenoord, krijgt slechts een waarschuwing. Voorafgaand aan de afgelaste wedstrijd tussen FC Utrecht en Feyenoord zou hij zich schuldig hebben gemaakt aan onbehoorlijk gedrag tegenover de scheidsrechter. Volgens de aanklager betaald voetbal kan dat onvoldoende bewezen worden waardoor Wouters ervanaf komt met een officiële waarschuwing.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen