Spoorboekje: Groningen geniet van punt tegen PSV

Spoorboekje: Groningen geniet van punt tegen PSV

14 december 2017 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op donderdag 14 december.

Specials

Het was woensdag de avond van het nieuwe puntenverlies van PSV, dat door een late goal van Mike te Wierik met 3-3 gelijkspeelde bij FC Groningen. FCUpdate.nl was erbij en sprak met Te Wierik en Sergio Padt. Hoe hebben zij de enerverende wedstrijd beleefd? 


Wedstrijden

Ajax - Excelsior (20.45)
De laatste vier wedstrijden maakte Ajax liefst negentien treffers. Doelpunten worden er dus zeker verwacht van het elftal van Marcel Keizer, dat tegen PSV enorm veel indruk maakte. Lukt het dat Amsterdammers ook tegen Excelsior, dat het enkele weken geleden koploper PSV nog zo moeilijk maakte in eigen huis?


SS Lazio - Cittadella (21.00)
Op het oog heeft Stefan de Vrij met Lazio een makkie geloot in de Coppa Italia tegen Cittadella uit de Serie B. Maar de veel kleinere club pakte dertien punten uit de laatste vijf duels, terwijl de ploeg van Simone Inzaghi juist in een mindere periode zit. Zij grepen maar vijf punten uit de laatste vijf duels, waarbij de laatste twee verloren gingen. Wordt het daarom toch spannend in Rome?

Voetbal op tv

18.30 uur: Heracles - Sparta, FOX Sports 1, live verslag van het Eredivisieduel
20.45 uur: Ajax - Excelsior, FOX Sports 1, live verslag van het Eredivisieduel

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 16 juli 2018

  2. zondag 15 juli 2018