[SPANJE] Arbiter El Clásico bekend, Marcelo wil Al-Jazira verslaan

13 december 2017, 14:43

Niet alleen in de Eredivisie en Jupiler League gebeurt er veel op de velden, ook in het buitenland is er genoeg nieuws te vinden. FCUpdate zet het belangrijkste nieuws uit Spanje op een rijtje.

- Martínez leidt El Clásico

Sánchez Martínez heeft de leiding over El Clásico op zaterdag 23 december. Het is niet de eerste keer dat hij de leiding heeft over de grootste wedstrijd van Spanje. Beide ploegen floot hij dit seizoen eenmaal eerder; zowel Barça (tegen Girona) als Real (tegen Las Palmas) won het duel waarin hij de arbiter was met 3-0. (Spaanse bond)

- Marcelo wil WK winnen

Real Madrid-speler Marcelo hecht veel waarde aan het WK voor clubteams, dat woensdagavond begint voor De Koninklijke in de halve finale tegen het Al-Jazira van trainer Henk ten Cate. "Dit toernooi is erg belangrijk voor ons. We geven alles om de finale te halen en te winnen", aldus de verdediger. (Clubkanaal)

- Mina heeft geen contact met Barcelona

De zaakwaarnemer van Yerry Mina, de verdediger van Palmeiras die in de belangstelling staat van FC Barcelona, heeft nog geen contact met de Catalaanse topclub. "Op dit moment is er geen contact met Barça", aldus de belangenbehartiger van Mina. "Ik heb eerder wel gesproken met sportief directeur Robert Fernandez. Maar daar zat vooreerst geen vordering in." (Cope)

{image[310169][right-half][]}- Sanchez Flores niet onder druk

Espanyol-trainer Quique Sanchez Flores staat nog niet onder druk in Catalonië. Ondanks de tegenvallende zestiende plaats van de tweede club uit Barcelona hoeft de oefenmeester zich geen zorgen te maken over zijn positie. Dat heeft de Chinese eigenaar Chen Yansheng bevestigd. (Marca)

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen