[ENGELAND] Geen kerst voor Klaassen, Burnley durft te dromen

13 december 2017, 12:14

Niet alleen in de Eredivisie en Jupiler League gebeurt er veel op de velden, ook in het buitenland is er genoeg nieuws te vinden. FCUpdate zet het belangrijkste nieuws uit Engeland op een rijtje.

- Zlatan vond Guardiola onvolwassen

Zlatan Ibrahimovic heeft teruggekeken naar zijn samenwerking met Pep Guardiola. Na een prima eerste half jaar, kreeg het duo onenigheid. De Zweed vond dat de coach van Barcelona te veel spelers opofferde voor Messi. "Pep vond van niet, maar zei dat hij het probleem ging oplossen. De volgende wedstrijd zat ik op de bank. En de wedstrijd daarna en daarna. Onvolwassen." (Sky Italia)

{image[319908][right-half][]}- Geen kerstfeest voor Klaassen

Manager Sam Allardyce heeft het kerstverlof van de spelers van Everton ingetrokken. Volgens de oefenmeester zijn resultaten op dit moment belangrijker dan de vakantie. "In januari gaan we weer sociaal doen, dan betaal ik de spelers terug", aldus de coach. (Clubsite)

- Burnley durft te dromen

De grote verrassing van de Premier League is momenteel Burnley. De ploeg van Sean Dyche staat op de vierde plaats in Engeland. Dinsdagavond werd Stoke City met 1-0 verslagen. "In voetbal gaat het om werkelijkheid, maar dromen van meer mag altijd", aldus de coach. "Dat heeft Leicester City voor iedereen mogelijk gemaakt. (Sky Sports)

- Crouch koos Kuyt

De anekdote dat Peter Crouch een week voor de Champions League-finale Dirk Kuyt

aanreed bij het karten, is inmiddels wel bekend. Maar dat de aanvaller in een split second moest kiezen tussen middenvelder Xabi Alonso en de Katwijker, wisten we nog niet. "Ik dacht: wie is belangrijker?", aldus de lange spits. (FourFourTwo)

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen