Fraser wil geen excuus horen, Lachman terug bij Willem II

13 december 2017, 10:54

Henk Fraser vindt dat het zware programma van Vitesse geen excuus mag zijn voor het duel met Willem II van woensdagavond. Ondanks de vele wedstrijden van de Arnhemmers eist de oefenmeester strijd en inzet van zijn mannen. "Het gaat weer een wedstrijd worden waarin wij de tegenstander kapot moeten spelen."

Volgens de coach staan de Tilburgers te laag in de Eredivisie en wordt het een zware wedstrijd voor Vitesse. "Ik denk dat Willem II iets te laag staat. Het is een team dat veel bereidheid toont en gedisciplineerd speelt met veel spelers achter de bal", aldus Fraser op de clubsite.

"Het is om uiteenlopende redenen een pittige eerste seizoenshelft geweest. Maar we mogen geen excuses aandragen. Het is weer een belangrijke wedstrijd en na Nice hebben we voldoende rust gehad. We moeten winnen om weer naar boven te kunnen kijken. Als wij het seizoen goed willen eindigen, is dit weer een wedstrijd waar we er vol op moeten vliegen." Dat doet Fraser zonder de geblesseerde Maikel van der Werff (knie), Arnold Kruiswijk (rug), Alexander Büttner (hamstring) en Charlie Colkett (knie).

Bij Willem II keert Darryl Lachman terug in de selectie na een griepje. Door de namen van Etien Velikonja, Asumah Abubakar en Jordens Peters staat nog wel steeds een streep.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen