St. Juste hoopt op zege tegen voormalig ploeggenoten

13 december 2017, 07:56

Jeremiah St. Juste staat woensdagavond tegenover zijn oude club sc Heerenveen. Toch is het de vraag of de centrale verdediger in de basis staat. Sinds de terugkeer van Sven van Beek, is de speler van Jong Oranje op het tweede plan geraakt voor een plek centraal achterin.

"Dat is vervelend, maar daar moet je als voetballer mee 'dealen'. Ik kan het alleen maar terugdraaien door goed te trainen en te spelen", beseft hij tegenover de NOS. Mogelijkerwijs begint hij net als in de Champions League-wedstrijd tegen Napoli rechts achterin. "Ik denk dat ik het redelijk goed heb ingevuld."

Hoe dan ook hoopt St. Juste in elk geval van zijn oude teamgenoten te winnen. Al is het alleen al omdat hij hen nog regelmatig spreekt. "Ik zit nog in een groepsapp met bepaalde jongens. Met Reza Ghoochannejhad heb ik het meeste contact."

Bovendien weet de centrale verdediger dat Heerenveen, ondanks een mindere periode van de Friezen, een uitstekende ploeg is. "Ze willen altijd druk naar voren zetten. Ze hebben kwaliteiten", aldus de Feyenoorder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen