Van Polen na misser: "Wat een domme lul ben je dan ook"

12 december 2017, 23:21

Bram van Polen had een feilloze strafschopreputatie in de Eredivisie. Tot dinsdagavond. In de slotfase van de wedstrijd tegen AZ verzuimde de aanvoerder om bij een stand van 1-1 zijn PEC Zwolle naar de zege te schieten. Hij mikte echter hoog over. 

"Ik twijfelde te lang, dat moet je nooit doen. Dan laat je door mij twee punten liggen", vertelt de verdediger eerlijk tegenover FOX Sports. "Je weet dat je een keer gaat missen, maar je mist hem liever een keer bij een 3-0 voorsprong, dan vijf minuten voor tijd bij een 1-1 stand tegen AZ. Het duurde lang en je probeert je ervan af te sluiten, maar op een gegeven moment ga je toch twijfelen. Wat een domme lul ben je dan ook..."

Zijn trainer John van 't Schip is niet heel hard voor hem en haalt hem zeker niet van het lijstje af. "Ook de besten missen wel eens een penalty. Dit is de eerste keer dat het hem dan overkomt. Hij heeft hem wel direct heel goed gemist, dus die heeft hij dan gehad. Hij is verder het hele seizoen al op een goede manier bezig en een waardige aanvoerder voor de club."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen