Borussia Dortmund wint eerste duel na ontslag Bosz

12 december 2017, 22:42

De eerste wedstrijd zonder Peter Bosz is voor Borussia Dortmund uitgemond in een 0-2 overwinning. Op bezoek bij FSV Mainz 05 won Peter Stöger zijn eerste wedstrijd als trainer van Dortmund. Dit terwijl hij in veertien Bundesliga-wedstrijden al trainer van 1. FC Köln geen een overwinning wist te behalen.

FSV Mainz 05 - Borussia Dortmund 0-2

Waar Borussia Dortmund onder Bosz vaak met pech te kampen had, was er nu direct een gelukkige ontsnapping. Al vroeg in de wedstrijd Saut Serdar raakte de lat. Dortmund was verder wel de bovenliggende partij en kwam na tien minuten in de tweede helft dan ook verdiend op voorsprong. Een afgeslagen vrije trap kwam voor de voeten van Sokratis Papastathopoulos terecht, waarna hij trefzeker uithaalde. Een paar minuten voor tijd werd de eerste Bundesliga-zege sinds 30 september veiliggesteld, toen Shinji Kagawa de 0-2 liet aantekenen.

Hamburger SV - Eintracht Frankfurt 1-2

HSV (met Rick van Drongelen op de bank) en Eintracht Frankfurt (met Jonathan de Guzman en Jetro Willems niet bij de selectie) stopten eigenlijk al het entertainment in het eerste kwart. Kyriakos Papadopoulos zette de thuisploeg al vroeg op voorsprong, maar daarna richtten de bezoekers zich op. Marius Wolf en Mijat Gacinovic scoorden beiden op aangeven van Timothy Chandler, die met twee assists de uitblinker werd voor Frankfurt.

Overige uitslag: 

SC Freiburg - Borussia Mönchengladbach 1-0

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen