Go Ahead en Jong PSV schieten weinig op met remise

12 december 2017, 21:52

Go Ahead Eagles en Jong PSV hebben in de Jupiler League elkaar in evenwicht gehouden. Op de Adelaarshorst eindigde de wedstrijd in 1-1 gelijkspel, waardoor beide ploegen niet echt veel opschieten en in de middenmoot van de Jupiler League blijven hangen.

De openingsfase was voor de bezoekers met vooral een actieve Nikolai Laursen. Kort nadat Sam Hendriks aan de andere kant de lat raakte, kwam Jong PSV alsnog op voorsprong. Donyell Malen liet eerst nog een grote kans liggen, maar nog geen minuut later profiteerde hij wel van weinig attent verdedigen bij Go Ahead. De voorsprong had bij rust hoger kunnen zijn, maar Sonny Stevens reageerde een paar keer goed. 

Na rust kwam Go Ahead een stuk beter voor de dag, maar kwam het wel goed weg toen Pascal Lundqvist de paal raakte. Halverwege de tweede helft werd het gelijk door een blunder van doelman Yanick van Osch. Hij verkeek zich compleet op een afstandschot van Stefano Beltrame. De bezoekers waren in het restant nog het meest gevaarlijk, maar het was niet genoeg om aanspraak te maken op drie punten. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen