Zidane gaat de ploeg van Ten Cate niet onderschatten

12 december 2017, 20:41

Real Madrid is de torenhoge favoriet op het WK voor clubteams en dat geldt ook zeker voor de halve finale tegen Al Jazira uit de Verenigde Arabische Emiraten. Toch wil trainer Zinédine Zidane met zijn sterrenformatie de ploeg van Henk ten Cate zeker niet onderschatten.

"Simpele wedstrijden bestaan niet. We krijgen een tegenstander waarvan de mensen zeggen dat het makkelijk voor ons wordt, maar zo denken wij niet", vertelt de Fransman op de persconferentie. "Wij denken juist het tegenovergestelde. Alle teams die tegen Real Madrid spelen, willen een topprestatie leveren. Daar zijn we op ingesteld."

Dat een week na de finale van het toernooi Barcelona wacht in de competitie, houdt hem nu nog niet bezig. "Daar denken we nog niet aan. We willen eerst hier onze titel prolongeren", aldus Zidane.

Mocht Real Madrid de finale niet halen, dan is het voor het eerst sinds 2000 dat er geen Europese ploeg in de eindstrijd staat (van 2001 tot en met 2004 werd het toernooi niet afgewerkt). In de finale van 2017 wacht Gremio, dat met 1-0 won van Pachuca.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen