VVV begint weer op nul, geen revanchegevoelens bij Utrecht

VVV begint weer op nul, geen revanchegevoelens bij Utrecht

12 december 2017 – In Venlo staan woensdagavond VVV en FC Utrecht tegenover elkaar. De twee troffen elkaar dit seizoen al eerder in Noord-Limburg, destijds was het voor KNVB-Beker. De Venlonaren wonnen die ontmoeting met 3-1, maar dat telt nu niet meer, zo wordt vanuit beide kampen benadrukt.

"Ze zijn volwassen genoeg om te begrijpen dat ze elke wedstrijd weer op een nulpunt beginnen", vertelt VVV-trainer Maurice Steijn op de clubwebsite. "Dus daar maak ik me geen zorgen over. Utrecht is een heel sterke ploeg. Maar kansloos zijn we nooit. We spelen altijd om te winnen en dat zal tegen FC Utrecht niet anders zijn."

Ook Utrecht-aanvoerder Willem Janssen denkt niet meer aan het vorige treffen. "Ik heb geen revanchegevoelens voor die wedstrijd", zo vertelt de captain tegenover RTV Utrecht. Hij kreeg destijds rood. "Revanche is als je iets recht kunt zetten. Wij zijn daar uit de beker geknikkerd, dat kun je niet meer rechtzetten. Wij willen hoog blijven staan op de ranglijst en dan moet je daar drie punten pakken. Maar als je ziet hoe weinig goals zij tegen krijgen en dat ze pas vijf keer hebben verloren, zal dat best lastig worden."

Bij VVV-Venlo is Ralf Seuntjes fit, waardoor alleen Danny Post ontbreekt. Ramon Leeuwin is waarschijnlijk weer beschikbaar, terwijl ook de eerder deze week zieke Lukas Görtler normaal gesproken gewoon kan spelen. 

gerelateerd