[ENGELAND]: Alderweireld langer out, Lallana is weer fit

12 december 2017, 16:29

Niet alleen in de Eredivisie en Jupiler League gebeurt er veel op de velden, ook in het buitenland is er genoeg nieuws te vinden. FCUpdate zet het belangrijkste nieuws uit Engeland op een rijtje.

- Alderweireld langer absent bij Tottenham

Een flinke tegenvaller voor Tottenham Hotspur. Lange tijd dacht de club Toby Alderweireld na de kerst weer op het veld te kunnen verwelkomen, maar de oud-Ajacied blijkt een stuk langer uitgeschakeld te zijn dan verwacht. Pas in februari zou de verdediger weer fit genoeg zijn om te spelen, zo is de voorspelling nu. Alderweireld sukkelt al een tijdje met een blessure aan de hamstring, waardoor hij op 1 november (3-1 tegen Real Madrid) voor het laatst in actie kwam. (Officiële website)

- Lallana is weer beschikbaar voor Liverpool

Adam Lallana is weer inzetbaar bij Liverpool. De aanvallende middenvelder kwam dit seizoen amper in actie vanwege aanhoudend blessureleed. Hierdoor zitten alleen Joel Matip en Alberto Moreno nog in de lappenmand. Jürgen Klopp laat hem zeer waar nog wel buiten de wedstrijdselectie gelaten voor het Premier League-treffen met West Bromwich Albion. Naar verluidt keren bij The Reds Philippe Coutinho en Roberto Firmino terug in de basis, nadat ze tegen Everton (1-1) op de bank begonnen. (BBC)

- Blessure Kompany valt waarschijnlijk mee

Het heeft er alle schijn van dat Vincent Kompany sneller beschikbaar is voor Manchester City dan verwacht. Afgelopen weekend werd hij in de rust van de Manchester Derby (1-2 winst) gewisseld, maar volgens Josep Guardiola valt het mee. "Ik denk dat de blessure van Vincent wel eens zou kunnen meevallen", zei de Spanjaard op de persconferentie in de aanloop naar de wedstrijd met Swansea City. "We hopen op korte termijn op hem te kunnen rekenen, maar dat weten we niet zeker." (Officiële website) 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen