Van Polen over Van 't Schip: "Hij past zich echt niet aan"

12 december 2017, 08:03

Veel heeft Bram van Polen al meegemaakt bij PEC Zwolle maar het huidige seizoen hoort vooralsnog ook bij de hoogtepunten uit zijn carrière. De 32-jarige rechtsback is blij met hoe het momenteel gaat bij zijn club en is zeer positief over trainer John van 't Schip. Volgens de verdediger is diens vasthoudende karakter een zeer grote kracht.

In gesprek met De Telegraaf legt Van Polen uit wat de kracht is van de oefenmeester. "Het systeem en hoe we het tactisch invullen onder hem, daar hebben al heel veel ploegen moeite mee gehad. Die wisten niet wat ze met Younes Namli en King (Ehizibue, red.) op rechts aan moesten. Maar wat ik echt een kwaliteit van de trainer vind, is dat hij altijd uitgaat van wat wij goed kunnen en dát doen we ook. Of het nou in de ArenA is of thuis tegen PSV, hij past zich echt niet aan", beseft de verdediger.

Door de goede prestaties van de hoofdtrainer zou hij misschien in beeld kunnen raken als nieuwe bondscoach. "Haha, van PEC naar Oranje is een grote stap hoor. Ik ga in ieder geval geen balletje opgooien bij de KNVB en slapende honden wakker maken. Laat hem maar lekker hier blijven", zegt Van Polen.

PEC Zwolle had als doelstelling om te handhaven, maar dat is gezien de huidige vierde positie misschien wat te laag. "Daar ben ik het mee eens, maar we krijgen nu vijf duels in dertien dagen voor de kiezen, dan kijk je niet verder vooruit. In de winterstop gaan we over een nieuwe doelstelling praten. Het lijkt me logisch dat we ons op het halen van de play-offs gaan richten gezien onze huidige positie."

PEC speelt vanavond tegen AZ.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen