Gisteren gemist: Lazio onderuit, PSV akkoord over talent

12 december 2017, 00:35

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl iedere dag het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandaggavond 11 december.

Pijnlijke nederlaag Lazio tegen Torino na rood Immobile

Lazio heeft maandagavond een pijnlijke nederlaag geleden tegen Torino. In eigen huis verloor de ploeg van Stefan de Vrij met 1-3. Lazio moest het de gehele tweede helft met een man minder stellen nadat Ciro Immobile vlak voor rust een directe rode kaart kreeg.

Ødegaard dit jaar niet meer in actie door enkelblessure

Martin Ødegaard komt dit kalenderjaar niet meer in actie voor sc Heerenveen. De Noor kampte al langer met een enkelblessure en werd maandag in het ziekenhuis onderzocht. Daaruit bleek dat hij pas na de winterstop weer wedstrijden kan spelen. "Martin is onderzocht en zijn herstel verloopt goed, maar hij heeft meer rust nodig", zegt technisch manager Gerry Hamstra tegenover de Leeuwarder Courant.

Stam ziet Reading voorsprong verspelen tegen Cardiff

Reading FC heeft maandagavond in het Championship met 2-2 gelijkgespeeld tegen Cardiff City. De ploeg van manager Jaap Stam kwam op een 2-0 voorsprong, maar gaf het in de slotfase volledig uit handen. Reading staat na 21 wedstrijden op plek veertien.

President Vélez Sarsfield bevestigt akkoord met PSV over Romero

Vélez Sarsfield heeft het laatste bod van PSV op het Argentijnse talent Maximiliano Romero geaccepteerd. Dat heeft clubpresident Sergio Rapisarda laten weten. Hij zegt tegenover het Argentijnse Radio Uno dat vertegenwoordigers van de achttienjarige spits deze week naar Nederland zullen afreizen om de deal af te ronden.

Keizer: "Het is maar net hoeveel geduld mensen hebben"

Marcel Keizer kreeg de afgelopen weken veel kritiek over zich heen door de matige resultaten van Ajax. De topper tegen PSV werd echter overtuigend met 3-0 gewonnen waardoor de commentaren daags na de wedstrijd vooral positief waren. Keizer zelf houdt zich niet bezig met de speculaties over zijn baan. "Het is maar net hoeveel geduld mensen in de voetballerij hebben. Dat weet je van tevoren."

Belangrijke uitslagen:

Lazio - Torino 1-3

Reading FC - Cardiff City 2-2

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen