Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Pijnlijke nederlaag Lazio tegen Torino na rood Immobile

Pijnlijke nederlaag Lazio tegen Torino na rood Immobile

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

11 december 2017 – Lazio heeft maandagavond een pijnlijke nederlaag geleden tegen Torino. In eigen huis verloor de ploeg van Stefan de Vrij met 1-3. Lazio moest het de gehele tweede helft met een man minder stellen nadat Ciro Immobile vlak voor rust een directe rode kaart kreeg.

In de eerste helft kregen beide ploegen enkele kansen, maar gescoord werd er niet. Lazio kreeg vlak voor rust een flinke tegenslag te verwerken. Immobile kreeg een rode kaart nadat hij uit frustratie een kopstoot uitdeelde aan Nicolás Burdisso. In de tweede helft wist Torino te profiteren van de man-meer-situatie. Alex Berenguer opende de score en even later maakte Tomas Rincón er 0-2 van.

Lazio maakte twintig minuten voor tijd nog wel de aansluitingstreffer. Luis Alberto wipte de bal fraai over de doelman heen. Torino maakte echter al snel een einde aan de hoop van het thuispubliek. Vier minuten later zorgde invaller Simone Edera voor de 1-3.

Omdat de hele top vier in de Serie A gelijkspeelde, kon Lazio belangrijke punten pakken tegen Torino. Dat lukte echter niet en dus raakt de club verder achterop. Lazio staat nu vijfde met 32 punten, acht minder dan koploper Internazionale. Wel moet Lazio nog een wedstrijd inhalen. Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd