[SPANJE] Atlético wil EL-winst, Real leeft toe naar WK clubs

11 december 2017, 18:08

Niet alleen in de Eredivisie en Jupiler League gebeurt er veel op de velden, ook in het buitenland is er genoeg nieuws te vinden. FCUpdate zet het belangrijkste nieuws uit Spanje op een rijtje.

Valverde spreekt van lastige loting

FC Barcelona stuit in de achtste finale van de Champions League op Chelsea. Trainer Ernesto Valverde verwacht twee duels tussen gelijkwaardige tegenstanders. "We wisten dat het een lastige loting ging worden vanwege de clubs die nog over zijn, maar wij hebben wel één van de moeilijkste tegenstanders. Het wordt zeker lastig, maar voor de spelers en de fans zijn dit wel mooie wedstrijden", reageerde hij na afloop van de loting op de website van Barcelona.

Atlético gaat voor Europa League-winst

Atlético Madrid werd al in de groepsfase van de Champions League uitgeschakeld. Een harde klap voor de ploeg van Diego Simeone, maar Atlético hoopt in de Europa League alsnog wat van het Europese seizoen te maken. Maandag werd de club gekoppeld aan het Deense FC Kopenhagen in de laatste 32. "Ze zijn twaalf keer landskampioen geworden en wonnen acht keer de beker. We gaan zo snel mogelijk scouts sturen om te kijken hoe ze spelen. Hopelijk halen we de finale in Lyon en winnen we de Europa League', aldus Atlético-directeur Clemente Villaverde.

Real Madrid hoopt op nieuwe prijs

Woensdagavond neemt Real Madrid het tijdens het WK voor clubs op tegen het Al-Jazira van Henk ten Cate. De winnaar van de Champions League stroomt in de halve finale in. Sergio Ramos hoopt dat Real Madrid de prijzenkast nog wat verder uit kan breiden. "Het is mooi dat we onze titel kunnen verdedigen. We hopen dit toernooi voor de zesde keer te winnen. We zijn enorm gemotiveerd na onze goede wedstrijd tegen Sevilla en zijn goed in vorm", stelt de verdediger op de clubwebsite.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen