Clasie maakt basisdebuut: "Zit beter in mijn vel"

10 december 2017, 23:58

Jordy Clasie maakte zondag in de wedstrijd van Club Brugge tegen Lokeren (3-1 winst) zijn basisdebuut. De Nederlandse middenvelder was direct goed voor een assist. Zelf zegt hij sinds zijn vertrek bij Southampton weer een stuk beter in zijn vel te zitten.

Clasie maakte afgelopen zomer de overstap van Southampton naar Brugge. Op de trainingen deed hij het de afgelopen tijd zo goed, dat trainer Ivan Leko zei niet langer om de middenvelder heen te kunnen. "Fijn om eens terug een wedstrijd te starten. Ik denk dat het van april bij Southampton geleden is. Goed om nog eens negentig minuten te spelen en de drie punten te pakken. Ik voel me weer fit. Soms nog eens een verkeerde bal of iets te snel druk vooruit, maar dat heeft met ritme te maken. Ik zit nu beter in mijn vel en dat is positief", zegt Clasie op de clubwebsite van Brugge.

"Het vertrouwen gaat ook omhoog door minuten te maken. Ik kwam niet fit bij Club aan, maar ik ben blij dat ik de tijd kreeg. Daarbovenop kreeg ik nog te maken met een blessure, maar zo kon ik werken aan mijn conditie. Dat is zowel een min- als pluspunt", blikt de middenvelder terug op de eerste periode in België. "Ik werk er nog keihard aan elke dag. Ik wil belangrijk zijn voor het team, de club en de fans."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen